Ake E:son Lindman|Ake E:son Lindman|Ake E:son Lindman|Ake E:son Lindman|Ake E:son Lindman||Split personality: a mirrored wall cuts in half this former military exercise hall|Trick of the eye: the wall of mirrors has glass panels, allowing views through to meeting areas|Elding Oscarson took the protected building back to basics|The main workspace, lined with customised panels to combat the “nightmare” acoustics|Tom Dixon’s Offcut stools give a kick to the dining area||
20 Jun 2011

No Picnic by Elding Oscarson

Words by Elizabeth Choppin

Editor’s picks

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

A new interior design platform for revolutionary projects

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Snøhetta completes verdant, timber office project in Austria

Instagram


Workplace | Design | Architecture