|||||||||||Fabric, laminated between the glass panes, adds privacy|Glass stair treads help throw the light from top to bottom|Channel lighting cleanly delineates the atrium boundary|Oak joinery unites the various spaces across the whole office|Moroso’s patchwork Joy stools lend a non-corporate exuberance|Oak detailing makes the cafe/lounge area feel more intimate|Moroso’s Field sofa; furniture was all procured by Publicis|Publicis’ lion logo pops up in some unexpected places|Steel windows are sympathetic replacements|A streamlined white kitchen blends in with the wider office||
26 May 2015

A united front for comms giant Publicis’ HQ

Words by Samantha Tse

Editor’s picks

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

Instagram


Workplace | Design | Architecture