||||||The internal garden brings the outside in|The perforated walls reflect the surrounding landscape, while giving visitors a glimpse of the garden within|Jean Nouvel’s design is inspired by a single brushstroke|The rooftop is glass-floored to allow light into the spaces beneath|The Summer Hall sits beneath a gold ceiling||
08 Oct 2014

The National Art Museum of China by Jean Nouvel

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Interesting Projects creates a colourful office space full of contrasts for creative agency in Bristol

Instagram





Workplace | Design | Architecture