||||||||||||LSE Saw Swee Hock Student Centre ©Dennis Gilbert/View|The Saw Swee Hock building’s multi-faceted brick exterior creates “meaningful vistas” ©Dennis Gilbert/View|Mecanoo’s Library of Birmingham, “a cathedral of nowadays” ©Mecanoo|The library contains a range of working areas so people can find an area that suits them ©Christian Richters|Zaha Hadid’s London Aquatics Centre ©Hufton + Crow|Beneath the undulating roof of the London Aquatics Centre ©Hufton + Crow|The Everyman Theatre by Hayworth Thompkins ©Philip Vile|The Everyman auditorium has a 400-person capacity ©Philip Vile|Manchester Art School by FCB Studios ©Hufton + Crow|The art school’s walls were left as a ‘blank canvas’ for students ©Hufton + Crow|Renzo Piano’s Shard ©Michel Denance||
17 Jul 2014

Stirling Prize Shortlist announced

Words by

Category: Architecture

Editor’s picks

Co-Working hub Spacemade looks to expand its presence in London’s West End

Bentley unveils new designs for the home office at Milan Design Week 2024

Ligne Roset partners with MycoWorks to increase its use of mycelium-based materials

Vitra replaces its iconic Eames Plastic Chair with a recycled plastic model

Arper launches new table collection designed by Doshi Levien

Digital Material Hub Renée Materials is on a mission to reduce waste and boost creativity

Office noise: The UK’s productivity pitfall

New community space designed by Artefact opens in North London

Novocastrian launches new lighting collection inspired by Britain’s railways

Interiors

New community space designed by Artefact opens in North London

TR Studio merges wellness and art in its latest project for Reform Athletica

Locke opens its first Swiss aparthotel with interiors designed by Sella

Note Design Studio creates Scandi-inspired showroom for Tarkett

HTA unveils new office space in Hackney Wick

Art Nouveau meets brutalism in this latest offering of The Hoxton Berlin

Silver Linings: The latest TOG workplace takes inspiration from London’s historic Silver Vaults

Silversquare Guillemins coworking space in Liège, Belgium embodies a mix of art and craft

London’s Oxford Street Evolution: The Parcels Building’s transformative interiors designed by Piercy&Co

Instagram





OnOffice | Design at Work