Jack Hobhouse|Jack Hobhouse||Jack Hobhouse|Jack Hobhouse|Jack Hobhouse||Project Orange extends a Victorian building skywards|The extensions “bites down” on the old building, smoothing the transition|Project Orange drew scores of designs to perfect the mix of old and new|The double-height walls are highlighted with a different hue in each unit|City views and terraces hope to attract small creative businesses|Birch ply is used for staircases and flooring||
16 May 2012

Project Orange puts a lid on a Victorian building

Words by Pamela Buxton

Editor’s picks

At work with Monica Pedrali

Rolling Stock Yard by Squire & Partners brings industrial-aesthetic workspaces to King’s Cross

Noke Architects design jewellery boutique inspired by soft, fluid shapes

imm cologne launches 18th edition of Pure Talents Contest 2021

LOEHR’s new collection brings playful colour to functional furniture

Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Blå Station introduces hygiene screens into its modular seating

Caran d’Ache’s new exotic wood pencils conjure the spirit of the Alps

Inside Pedrali’s New Ideas for 2020

Instagram


Workplace | Design | Architecture