Tomaz Gregoric|||||||A prefab concrete system combined with transparent coloured panels create a warehouse that stands out from its neighbours|The shape of the building and its simple materials make it look like an elegant rubik’s cube|The majority of the building is storage space, so poured concrete floors give easy access to lorries|The colours of the polycarbonate material were chosen according to which were cheapest|Despite a tiny budget, the architects took extra care to enhance public areas such as the entrance|A steel lattice decorates the stair, while a concrete and stone floor continues the polished industrial feel||

Editor’s picks

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

Instagram





Workplace | Design | Architecture