Anna Galante|Anna Galante|Anna Galante|Anna Galante|Anna Galante|Anna Galante|Anna Galante|Anna Galante||Casillo gives its HQ the same gravitas as a landmark civic building|A tree-studded enclosed courtyard feeds light into the interior space|The building sits in the shadow of a huge silo, with landscaping all around|A glass-sided conference room overhangs the courtyard below|Perforated orange panels pivot to adjust daylight and ventilation|The conference-room floor and ceiling are joined by curling ribbons of timber|Clear sightlines mean that users can easily make sense of the space|Client meetings take place in elegantly minimal white spaces||
17 Apr 2013

Casillo HQ by Alvisi Kirimoto and Partners

Words by Helen Parton

Editor’s picks

The world’s first high performance mask uses bio-based air filtration

Kettal presents Pavilion O to solve post-pandemic office needs

Mercuryo’s modern Moscow office shows why the future of work is hybrid

Triple Ferraz is Spain’s first net-zero coworking and events space

Forecasting the future of workplace restaurants

Ones to Watch: Micaela Sharp Design

Coworking space provider LABS unveils new workplace and lifestyle destination Victoria House

Fabrix and pH+ sustainably transform 19th century Victorian furniture warehouse in Camden

Tarkett launches iD Inspiration range designed for circularity

Instagram





Workplace | Design | Architecture