Eduard Hueber|Eduard Hueber|Eduard Hueber|Eduard Hueber|Eduard Hueber|Eduard Hueber|Eduard Hueber||2226’s simple design is entirely influenced by its sustainability aims|The building is naturally heated and cooled, all year round|A central section shifts on its axis, adding subtle visual interest|Zumtobel’s refined Linaria lights fit with the serenely minimal interiors|An endless button-back banquette in the ground-floor cafeteria|Vents in the fixed glazing are sensor-controlled|The building relies on heat gain from computers||
22 Apr 2014

Be Baumschlager Eberle’s 2226 building

Words by Dominic Lutyens

Editor’s picks

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Interesting Projects creates a colourful office space full of contrasts for creative agency in Bristol

Instagram





Workplace | Design | Architecture