|||||||||In yellow, the chapel stands out for being a lone vertical structure|The Hill sits in the centre of the building, breaking up the space|The LRC, encased in a fuchsia wall that incorporates seating|Pupils use The Hill’s stepped auditorium for school performances|’Breakout areas’ for quiet studying|The two-storey, bright green structure holds the large stepped auditorium|Pupils use The Hill’s stepped auditorium for school performances|The graphic facade repeats the colour of the chapel inside||
24 Apr 2015

BDP’s colourful ‘arts college in a shed’

Words by Jenny Brewer

Editor’s picks

A modern co-working space centred around a village square concept

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Instagram





Workplace | Design | Architecture