Alejo Bagué|Alejo Bagué|Alejo Bagué|Alejo Bagué|Alejo Bagué||Sophisticated, with a little playfulness – Banc Sabadell’s Barcelona HQ|Timber and leather in darker shades lend the necessary gravitas for a bank|A wicker pergola – half indoors, half out – spans the terrace|The boardroom goes hi-tech with integrated table screens|Choice pieces from the bank’s art collection have been mixed in||
19 Jul 2013

Barcelona bank by Isabel Lopez

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

Instagram





Workplace | Design | Architecture