|||||||||||Y-columns reference Blackpool’s steely landmarks – its tower, piers and rollercoasters|A separate entrance to the council’s is used by other tenants|Illuminated panels inspired by a sandy beach, or rippling sea|Illuminated panels inspired by a sandy beach, or rippling sea|Angular steel fins on the south-facing sides reduce solar gain|Staff from seven previous offices are now in one workplace|Vertical lines of fritted glass break up the facade’s expanse|Vertical lines of fritted glass break up the facade’s expanse|An internal courtyard offers outdoor seating for the workforce|An internal courtyard offers outdoor seating for the workforce||
17 Apr 2015

AHR’s Blackpool council HQ marks city reinvention

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Instagram





Workplace | Design | Architecture