|||||||||UNStudio’s energy-efficient landmark|The circular ceiling elements are acoustic dampeners, and also integrate sprinklers and lighting|Sharing common space between the two government agency occupants reduces costs|Curvy interiors bring inside some of the soft lines of the building’s exterior|Flexibility was key to the brief: this could be converted to housing in 50 years’ time|Stuttgart’s Mercedez Benz Museum: “People love to stay here and they love to come back”|La Defense offices in Almere, the Netherlands|Galleria Centercity, a recently completed South Korean retail space||
20 Jun 2011

UNStudio: Ben van Berkel’s green office

Words by Elizabeth Choppin

Editor’s picks

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Interesting Projects creates a colourful office space full of contrasts for creative agency in Bristol

Instagram





Workplace | Design | Architecture