||||||||Localised design offers an edge in the fiercely competitive Gulf market|Abu Dhabi’s vast central plaza: every detail is designed to capture local flavour|Angular, cave-like interior’s distinguish Wellington’s The Rock|Low-slung seating makes the interior “loungey, but not groovy loungey”|The Rock’s stratified exterior takes its cues from Wellington’s rugged coastline|Breath of fresh air: Maurice Mentjens’ overhauled waiting area at Schiphol|”Recognisably Dutch, but still surprising”: Tjep’s Schiphol retail unit||
15 Feb 2012

In the ascent

Words by James McLachlan

Editor’s picks

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Instagram





Workplace | Design | Architecture