||||||||||||||||||A dimly lit bar under the atrium sparkles with platinum disks|Music House, as it’s known, occupies the former home of EMI|“Make it cool” was the brief for Warner’s Kensington offices|The custom-made light in the lobby incorporates 80 light bulbs and 28 retro microphone|Graffiti Life’s mural makes reference to WM veterans Led Zeppelin|For evening events, the furniture can be easily pushed aside|A number of planters have been incorporated into the design to keep the air fresh|The zinc patchwork bar and subdued lighting demarcate the bar area from the cafe in the atrium|The service entrance is elevated by music-themed graffiti|The gallery was designed to feel like a nightclub|A VIP area off the gallery features lighting within mesh cages|The Atlantic floor incorporates touches of orange to tie in with its logo colour|Orange rope used to create a space divider on the Atlantic floor|The Parlephone floor uses a neutral colour palette to allow staff to personalise their areas|The Warner Music in-house photo studio|Contemporary furniture lessens the corporate feel in a meeting room|Woods Bagot sourced a large amount of the furniture from Ebay and similar sites||
15 Apr 2015

Woods Bagot designs “cool” HQ for Warner Music

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

Good Measures launches design-conscious distancing signs

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Instagram


Workplace | Design | Architecture