||||||||The shape of the high brick corridor results in some unusual shadows|The tall brick wall parts to reveal a whitewashed block|Cool off in the marble pool, accessed directly from some guest rooms|Crisp white render contrasts with the textured brickwork|The restaurant faces the river and the temple on the opposite bank|Views of Phutthai Sawan Temple, a 14th-century monastery|Each room offers a different outlook, this one to a pool (and wall)||
28 May 2015

Contemporary meets craft at Onion’s Thai hotel

Words by Rachel Calton

Editor’s picks

Climate change means green offices need to become the norm

Feel Good Friday: How understanding your distractions can optimise your work and positively impact your happiness

Apricity is the perfect spot for a business lunch in the capital

How office spaces can help solve the challenges of working parents

ARC Club opens up its latest local co-working enterprise in Camberwell

Why being yourself at work means everybody wins

Loehr’s wall-mounted desk fits right in

What is burnout and why does it matter?

Comms agency Zetteler wants its London office to reflect the company’s desire for positive change

Instagram





Workplace | Design | Architecture