||||||||||Banksy gifted MPC with a mural after his ‘rat’ was accidentally painted over|The reception provides a window into main office space, like a restaurant with an open kitchen|The reception features a bespoke three-metre-long sofa||The main reception room with oversized industrial pendent lights|The feature light in the reception made from multiple strip lights|Feature light detail|Industrial materials were incorporated into the space|Charred timber cladding on the reception desk||
27 Feb 2015

Restaurant designers B3 move into office arena

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

A new interior design platform for revolutionary projects

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Snøhetta completes verdant, timber office project in Austria

Instagram


Workplace | Design | Architecture