|||||||||||The breakout area picked out in red, yellow and black|Pivot doors affords privacy to the meeting and listening room without dividing the space up with a fully enclosed room|A fish-tank window allows the light to penetrate the meeting room|The meeting room contains classic, yet informal designs|Bolon carpets and a pared back colour palette links the various areas|The bespoke window seat/filing cabinet|Record cubes neatly contain memorabilia|Bright bar stools in the ‘floating’ kitchen unit|The matching colour kitchen unit stops it from imposing itself on the space|||
14 May 2015

Record label HQ mixes rock & roll with Modernism

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Snøhetta completes verdant, timber office project in Austria

Universal Design Studio designs guest rooms at Villa Copenhagen

Instagram


Workplace | Design | Architecture