Philip Durrant|Philip Durrant|Philip Durrant|Philip Durrant||Breakout areas are blue on one side, orange the other, to aid orientation|Furniture from Modus and Allermuir softens the look of the reception|Banded in walnut, the boxes conceal the kitchen/breakout spaces|The atrium, with its cantilevered “sky boxes” breaking up the sheer drop||
17 Sep 2012

Scott Brownrigg designs Quintiles offices

Words by Hugh Metcalf

Editor’s picks

Good Measures launches design-conscious distancing signs

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Instagram


Workplace | Design | Architecture