Marcelo Cáceres||||||||The agency’s own photography turns each unit into an ‘aquarium’ for passers-by|Separate units, each with their own easy-to-control environments, occupy the vast factory space|Each unit is suspended by steel cables anchored to existing trusses|Units are fitted out for different purposes, such as the staff canteen|Individual units are constructed from lightweight industrial panels|The photographic studios shoot anything from fashion to wildlife|Parts of the original salt factory were deliberately left untouched||

Editor’s picks

Rolling Stock Yard by Squire & Partners brings industrial-aesthetic workspaces to King’s Cross

Noke Architects design jewellery boutique inspired by soft, fluid shapes

LOEHR’s new collection brings playful colour to functional furniture

Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Blå Station introduces hygiene screens into its modular seating

Caran d’Ache’s new exotic wood pencils conjure the spirit of the Alps

Inside Pedrali’s New Ideas for 2020

Masquespacio creates a colour blocked co-working space in Valencia

Vitra launches new Dancing Office furniture system

Instagram


Workplace | Design | Architecture