||||||||PostPanic gets the wow factor|A casual reception, with Marc Newson Nimrod chairs, leads into the grandstand area with its communal table, used for meetings and screenings|Massive pivoting oak doors afford some privacy to the downstairs meeting room|The ‘futuristic grotto’ is cocooned in brown carpet – it even creeps up the table’s base – set off by blue DAR chairs|In the studio, ‘energising’ green veneer was chosen for work tables and storage, while services were left exposed for an industrial look|Mirrors in the edit suite give the illusion of an endless room; clients can sit in the little nook to watch clips|Richly coloured Persian-esque carpets contrast with the concrete resin floors and concrete columns||
12 Feb 2010

PostPanic HQ by Maurice Mentjens Design

Words by Elizabeth Choppin

Editor’s picks

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Interesting Projects creates a colourful office space full of contrasts for creative agency in Bristol

Instagram





Workplace | Design | Architecture