Frederik Vercruysse|Frederik Vercruysse|Frederik Vercruysse|Frederik Vercruysse||The design firm’s office is based around a central spine of Vitra tables|Untreated pine walls separate the desks from the breakout space|Arched openings lead to loosely themed seating areas, like this retro hangout|A tongue-in-cheek order to the workers||
28 May 2013

Pinkeye Studio’s converted Antwerp warehouse

Words by Rachel Calton

Editor’s picks

Why purpose is key to successful businesses – and how you can find it

Very Good & Proper launches latest collection for homeworking

Batek Architekten completes new flagship store of CBD brand VAAY in Berlin

BIG gives form to the future with its latest book release

At FOLIE, Studio KO bring the French Riviera to London

Get cosy in Kokoro, a modular system for any environment

GroupM’s sleek new HQ

Inside the Berlin offices where industrial concrete meets unexpected colour

Why design is the secret weapon for a calm workplace post-lockdown

Instagram





Workplace | Design | Architecture