Jack Shea|||||||Natural thinking: the boardroom table is interrupted by a tree stretching up into the cut-out ceiling|Members of staff can soak up large amounts of natural light at a large bank of window seating|The workspace includes plenty of private breakout areas within the larger open-plan space|Colourful seating turns a transitory space into somewhere more interesting|The versatile common area that acts as a hub for all staff: creating collaborative spaces was key to the brief|Ogilvy’s red and white corporate colour scheme is expressed throughout||
20 Jan 2010

Ogilvy’s Malaysian HQ by M Moser

Words by Rachel Calton

Editor’s picks

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Instagram





Workplace | Design | Architecture