||||||||||A “Tetris mountain” enlivens the larger play room|The kids can interact and climb on the soft cubes|The room for visual arts focuses on curved organic shapes and vibrant colours|The design is meant to transport visitors to a “dreamlike reality”|The smaller playroom features a soft green carpet that curves up onto the walls|The corridors connect to the various rooms through curved yellow arches|The corridors connect to the various rooms through curved yellow arches|Children can go to the reading room for academic support, to reading and watch films and cartoons|Colour psychology is used to free children’s creativity||
05 Aug 2014

Kalorias Children’s Space by Estúdio Amatam, Portugal

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Instagram





Workplace | Design | Architecture