||||||||||||||Etched glass doors pick up on the pattern of the bronze screens|The spacious reception area gives off the vibe of a luxury boutique hotel|Copper-wrapped doorways bridge the workspace and client area|Tom Dixon’s Cell wall light. Brass, copper and nickel details are repeated throughout|Thin bronze panels with a cut-out design, a feature that is repeated midway through the office|Low blocks of storage divide up the banks of desks|Directors picked furniture and lighting from a selection of three schemes|Suspended felt panels wrap around a breakout/meeting area|Wall panels can be removed to change the size of the reveal|One of four state-of-the-art meeting rooms, each with its own look|One of four state-of-the-art meeting rooms, each with its own look|Glass-fronted offices line the perimeter of the main workspace|The staff kitchen has a slightly more relaxed feel than the rest of the office||
15 Apr 2015

MoreySmith raises the Helical Bar

Words by Samantha Tse

Editor’s picks

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Interesting Projects creates a colourful office space full of contrasts for creative agency in Bristol

Instagram





Workplace | Design | Architecture