David Barbour|David Barbour|David Barbour|David Barbour|David Barbour|David Barbour|David Barbour||Dark walls with illuminated shadow gaps add to the space-station vibe|Workstation bays are colour-coded orange, with playful graphics on the floor|Flooring Concepts’ silver Bolon flooring is perfect for space-age breakout areas|Video conferencing areas feature suspended tables with built-in screens|A “fight pod” meeting room: whiteboard walls encourage doodling|Instead of using primary colours, the logo is spelled out on black PVC|The coffee area: someone sneaked in some fake turf to make it feel more Google-like||
19 Mar 2012

Google Engineering’s London HQ

Words by Laura Snoad

Editor’s picks

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Instagram





Workplace | Design | Architecture