||||||A swathe of red curtain in the basement bar nods to classic cinema design|A monochrome marble floor incorporates the bracket in Curzon’s logo|A physical space representing the entire brand offering|Films projected into the basement bar add drama to the space|A ‘private’ home cinema that can be rented out||
20 Jun 2014

Curzon Victoria by Afroditi Krassa

Words by Jenny Brewer

Editor’s picks

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Interesting Projects creates a colourful office space full of contrasts for creative agency in Bristol

Instagram





Workplace | Design | Architecture