||||||||Tiered seating under the stairs. Brickword hints at the building’s past life as a brewery|Wooden lockers are customised by staff with multi-coloured table-tennis balls|Communal spaces have been designed to comfortably fit both large and small groups|Workstations are arranged around long tables with no dividing space|Naps are welcome in padded cubicles that can be curtained off|OSB fins running along the ceiling help to dampen acoustics|The former Berlin brewery that is now SoundCloud’s German HQ||
13 Nov 2014

Berlin brewery becomes SoundCloud HQ

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

At work with Monica Pedrali

Rolling Stock Yard by Squire & Partners brings industrial-aesthetic workspaces to King’s Cross

Noke Architects design jewellery boutique inspired by soft, fluid shapes

imm cologne launches 18th edition of Pure Talents Contest 2021

LOEHR’s new collection brings playful colour to functional furniture

Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Blå Station introduces hygiene screens into its modular seating

Caran d’Ache’s new exotic wood pencils conjure the spirit of the Alps

Inside Pedrali’s New Ideas for 2020

Instagram


Workplace | Design | Architecture