||||||||||||A bronze-lined staircase for “hip-hop’s first billionaire”|A large-scale Iwan Baan aerial in the engineering and R&D department|Corners are cut out to create brainstorming zones|The central café for coffee pick up throughout the day is in the core of the interior|The blue courtyard has several smaller conference and project rooms connected to it|The main lobby with a Roll & Hill chandelier|A breakout area in the all-red corridor|Meeting room overlooking the blue courtyard|Conference room with custom wallpaper by Bestor Architecture|Dutch photographer Iwan Baan’s aerial murals of the founders’ neighbourhoods|A second listening bar with David Geckeler’s Nerd bar stools||
11 Aug 2014

Beats by Dre avoids Apple’s all-white aesthetic

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

A new interior design platform for revolutionary projects

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Instagram


Workplace | Design | Architecture