Chris Gascoigne|Chris Gascoigne|Chris Gascoigne|Chris Gascoigne|Chris Gascoigne|Chris Gascoigne|Chris Gascoigne||Digital space Glue Isobar brings a bit of edgy Shoreditch to Regent’s Place|MoreySmith created a different look for each of Aegis’s multiple brands|The ground floor cafe is a communal space for all the building’s various brands|Sliding garage doors close off the meeting rooms in Glue Isobar’s space|Reception areas on each floor are branded with floor-to-ceiling graphics|Media planners Carat’s reception: the layout on every floor is the same|Carat’s meeting space: MoreySmith had already designed its previous HQ||
06 Dec 2011

Aegis Group headquarters by MoreySmith

Words by Rachel Calton

Editor’s picks

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Interesting Projects creates a colourful office space full of contrasts for creative agency in Bristol

Instagram





Workplace | Design | Architecture