Andrew Meredith|Andrew Meredith|Andrew Meredith|Andrew Meredith|||Wilkinson Eyre’s Crystal building|Two parallelogram-shaped volumes meet at a spacious central atrium|An exhibition dedicated to urban sustainability occupies half the building|The Crystal’s urban setting, next to Wilkinson Eyre’s Emirates Air Line|The passive and active measures contributing to the building’s sustainability||
18 Feb 2013

The Crystal by Wilkinson Eyre

Words by Hugh Metcalf

Editor’s picks

Jon Grant London’s 6 metre hot-desking table is made for both socialising and social distancing

A modern co-working space centred around a village square concept

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

Instagram





Workplace | Design | Architecture