Diephotodesigner|Diephotodesigner||||||||The curved protruding entrance canopy proved to be the toughest part of the project architecturally|Otto Block’s futuristic cube|The exhibition floors feature state-of-the-art interactive technology|Informal meeting areas and administration offices surround a central core of building services|Large conference rooms are used to play host to visiting specialist surgeons|Plenty of natural light, plus a gleaming white interior, ensures that the building is well illuminated|The windows of the top-floor penthouse are recessed from the main facade, freeing up open-air space|Dark makassar wood decking contrasts with the colder, lighter finish of the building’s interior||
12 Feb 2010

Otto Block HQ by Gnädinger Architekten

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Copenhagen-based Norm Architects design TOG’s forward-thinking workspace in Berlin

Design Show Edit: OnOffice’s picks from the Autumn design shows

Organic Colours: A new workspace by Hawkins\Brown in Southampton for Castleforge

Q&A: Franquibel Lima, VP Global Head of Studios at WeWork, shares his insights on the Future of Work

Woven Image introduces Fuji – acoustic ceiling tiles that sound as good as they look

Trifle* design a new creative hub to house their own studio and showroom for Floor_Story

How I Dream: Studio Noun transforms tech firm CVmaker’s Amsterdam HQ into a vibrant art-filled space

OEO designs a lifestyle office – a new HQ & flagship store for Danish cycling brand Pas Normal Studios

Café Constance: designed by local firm Atelier Zébulon Perron for Les Grands Ballets Canadiens

Instagram





OnOffice | Design at work