Wison Tungthunya|Wison Tungthunya|Wison Tungthunya|Wison Tungthunya|Wison Tungthunya|Wison Tungthunya||Timber laminate board covers Vanachai’s HQ|The windows were part-inspired by irregular particles on an MDF board|An unusual footprint means some tight angles|The timber staircase, showing Vanachai’s products to their best advantage|Concrete ceilings and floors contrast with warm wood used elsewhere|Sharp lookout: a pointy corner office||
17 Oct 2012

Open Box reinvents Vanachai’s HQ

Words by Jenny Brewer

Editor’s picks

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Instagram





Workplace | Design | Architecture