|||||||||||||“The combination of Sheila’s quiet, studied rationalism and John’s fluent, rhetorical constructivism quickly made its mark.”|O’Donnell and Tuomey’s Saw Swee Hock Student Centre is up for this year’s Stirling Prize ©Alex Bland|Its shape is defined by the sightlines down surrounding streets, giving it a real presence from Kingsway and Lincoln’s Inn Fields.|The building makes the best of its awkward setting within narrow medieval streets behind Aldwych|A spiral staircase contrasts with the exterior’s brickwork ©Alex Bland|Saw Swee Hock marks the duo’s fifth Stirling Prize nomination|The Lyric Theatre in Belfast, Northern Ireland.|An Gaeláras in Derry, Northern Ireland|An Gaeláras in Derry, Northern Ireland|Lewis Glucksman Gallery in Cork|Lewis Glucksman Gallery in Cork|Ranelagh Multi-Denominational School in Dublin||
25 Sep 2014

O’Donnell + Tuomey win RIBA’s Royal Gold Medal

Words by

Category: Architecture

Editor’s picks

Arper launches new table collection designed by Doshi Levien

Digital Material Hub Renée Materials is on a mission to reduce waste and boost creativity

Office noise: The UK’s productivity pitfall

New community space designed by Artefact opens in North London

Novocastrian launches new lighting collection inspired by Britain’s railways

Mosaic Factory’s latest Tile Collection merges contemporary art and traditional craft

Roche Bobois launches new designs for the home workspace

Cameron Design House launches its first furniture collection

Lara Bohinc’s Utopia unveiled at Design Miami

Interiors

New community space designed by Artefact opens in North London

TR Studio merges wellness and art in its latest project for Reform Athletica

Locke opens its first Swiss aparthotel with interiors designed by Sella

Note Design Studio creates Scandi-inspired showroom for Tarkett

HTA unveils new office space in Hackney Wick

Art Nouveau meets brutalism in this latest offering of The Hoxton Berlin

Silver Linings: The latest TOG workplace takes inspiration from London’s historic Silver Vaults

Silversquare Guillemins coworking space in Liège, Belgium embodies a mix of art and craft

London’s Oxford Street Evolution: The Parcels Building’s transformative interiors designed by Piercy&Co

Instagram





OnOffice | Design at Work