||||||Dutch architecture practice LIAG has designed the building to resemble a bookcase|The car park is based on the roof to reduce the building’s footprint|The facade is made from aluminium composite panels|The building combines the production and editorial departments to help streamline logistics|The brightly coloured exterior contrasts with the light and airy central atrium||
04 Aug 2014

Bookcase office by LIAG Architects

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

Good Measures launches design-conscious distancing signs

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Instagram


Workplace | Design | Architecture