||||||The courtyard playground, a contrast to the brick exterior|One wall incorporates floor-to-ceiling storage with display shelving|The school is light and spacious, with double-height volumes|The pine joinery is punctuated by walls and furniture in apple green|The 1930s town hall had permission to be demolished, but architects Moke instead opted to incorporate it||
15 Sep 2015

Kindergarten by Moke treats kids like tiny adults

Words by Dominic Lutyens

Editor’s picks

A modern co-working space centred around a village square concept

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Instagram





Workplace | Design | Architecture