||||||||The centre was originally building in the 1930s as a movie theatre|The new corner extension joins the two existing buildings|The pattern on the new building’s cladding reflects the diamond stencils on the main structure|The cladding references the light and dark of artist Pierre Soulage’s painting|The new bar/lobby area|The main theatre space|The 1994 building before the extension was added||
02 Mar 2015

MGA completes Bethune centre after 20 years

Words by Miranda Fitzgerald

Category: Architecture

Editor’s picks

Organic Colours: A new workspace by Hawkins\Brown in Southampton for Castleforge

Q&A: Franquibel Lima, VP Global Head of Studios at WeWork, shares his insights on the Future of Work

Woven Image introduces Fuji – acoustic ceiling tiles that sound as good as they look

Trifle* design a new creative hub to house their own studio and showroom for Floor_Story

How I Dream: Studio Noun transforms tech firm CVmaker’s Amsterdam HQ into a vibrant art-filled space

OEO designs a lifestyle office – a new HQ & flagship store for Danish cycling brand Pas Normal Studios

Café Constance: designed by local firm Atelier Zébulon Perron for Les Grands Ballets Canadiens

Pedrali at Orgatec – New visions of work interpreted by the Italian company

Sit Down: 5 tips on choosing the perfect home office chair by Lee Jones

Instagram





OnOffice | Design at work