Hill Partnerships and PTEa|||||||The UK’s oldest gunpowder mill gets the office treatment|Overhead view of the staff canteen. On the right the glazed meeting room projects into the communal space|Sunlight floods in through the Gunpowder Mill’s clearstorey|The original Water Tower stands alongside the glazed new build|Horizontal louvres prevent the building from overheating in summertime|Diagram detailing how the different elements of the project fit together||

Editor’s picks

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Instagram


Workplace | Design | Architecture