||||||||“The perfect balance between continuity and change”|The new building incorporates key features of its predecessor|The solar shading featuring 105 Liverpudlians|The public spaces were praised for being both welcoming and generous|A writers room within the theatre|Natural materials and subtle lighting in the public bar|The auditorium was built with bricks reclaimed from the shell of the chapel that the original theatre was built within||
17 Oct 2014

Haworth Tompkins wins Stirling Prize for Everyman

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

This design-led collection creates a sanctuary wherever you are

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Instagram





Workplace | Design | Architecture