Patrick Burrows|Patrick Burrows|Patrick Burrows|Patrick Burrows|Patrick Burrows|Patrick Burrows|Patrick Burrows|Patrick Burrows|Patrick Burrows||It is hoped the bright neon colours – particularly when reflected on rainy pavements – will entice passers-by|Artwork by Rob and Nick Carter dominate each of the two lobbies|Light is used in innovative ways throughout the building – as shown here on the reception desk|An acrylic lighting installation gives the journey from the reception to the first floor a new dynamic|Linda Morey Smith’s experience of residential work inspired this Bizazza tile mosaic|The business lounge is set behind a glass screen that features a geometric floral design|How 200 Aldersgate looked before the renovation – complete with the single cascade in the centre|The double-height business lounge space, accessible from both wing, forms the heart of the building|Of the wide array of views the towers offer, that of the dome of St Paul’s is among the most spectacular||
16 Mar 2011

200 Aldersgate by MoreySmith

Words by Hugh Metcalf

Editor’s picks

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Instagram





Workplace | Design | Architecture