||||||||||||||(L-R) Russell Curtis, Tim Riley and Dieter Kleiner|TNG has been designed flexibly so that anything seems possible|Timber and natural light sidestep the usual community building cliches|Enfield Business Centre’s new glazed frontage provides a welcoming face|Enfield’s flexible reception space: “More like a pavilion than a foyer”|Building a sense of ownership: TNG Wells Park Youth Centre|Open Eye Gallery, whose Corian facade is the canvas for changing artwork|The gallery bookshop: an outward-looking design helps to increase footfall|Sinta Tantra’s Together Yet Forever Apart, ‘wall art’ for 2012’s biennial|The Europan-winning housing scheme for Stoke-on-Trent|RCKA’s three-storey extension added to tech company De La Rue’s HQ|The De La Rue building fosters the cross-fertilisation of ideas|Acoustitch, RCKA’s artwork for the Crown Estate’s 11 Waterloo Place||

Editor’s picks

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Instagram


Workplace | Design | Architecture