Ronald Tilleman|Ronald Tilleman|Ronald Tilleman|Ronald Tilleman|Ronald Tilleman||Combiwerk’s central “career square”, a multifunctional open space|Second-hand chairs, each one different, represent workers’ individuality|Desks and storage were all custom-designed|VMX’s giant skate ramp – part warehouse, part training centre|”We wanted a special place to show off, but it also had to be modest”||
21 Jan 2013

VMX and i29 add colour to Combiwerk

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Buckley Gray Yeoman breathe new life into an 80s office building in Clerkenwell

From the Archive: Studio Edwards insert steel-framed pods into warehouse office

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Instagram





Workplace | Design | Architecture