||||||||||||The lighting installation makes use of the 30m void in the atrium|The refurbished Victorian entrance|The lobby contains a variety of break-out spaces|The spiral staircase, leading from the lobby to the atrium|Tilt’s bespoke coffee counter with a built in coffee machine beneath it|The slick-black columns add grandeur to the co-working space|Solid wooden fittings replace the co-working standard plywood|A study in monochrome minimalism in the meeting room|The glass-fronted meeting rooms offer privacy, while maintaining a visual cohesion|Tilt’s Quiet chairs|The law library reimagined||
15 Jan 2015

Tilt reimagines co-working for legal professionals

Words by Miranda Fitzgerald

Editor’s picks

Kengo Kuma and Caran d’Ache have reimagined the Varius pen into a work of Japanese art

House of Finn Juhl turns former fashion boutique into its new showroom

Good Measures launches design-conscious distancing signs

Open House launches new film series touring London’s most interesting architecture

Christ & Gantenbein completes Lindt Home of Chocolate on Lake Zurich

Contemporary meets industrial in the offices of Loona by Studio 11

Snøhetta designs a world of plants for Georg Jensen

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

Instagram


Workplace | Design | Architecture