Naho Kubota|Naho Kubota|Naho Kubota|Naho Kubota|Naho Kubota|Naho Kubota||Pinterest needed new digs after its popular saw staff go from 12 to 300|Wheeled worktables in the main atrium can quickly be reconfigured|A cuboid ‘war room’ where staff members can get some intense work done|The four large white cubes create various private spaces over two levels|Workstations are spread throughout the building|A relatively stripped-back approach is intended to encourage customisation||
22 Jan 2014

Pinterest HQ in San Francisco

Words by Helen Parton

Editor’s picks

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

3 simple ways to stay connected to your coworkers while working from home

Pallavi Dean’s Roar studio puts wellness and digital features at the core of McKinsey & Company’s new office in Doha

Interesting Projects creates a colourful office space full of contrasts for creative agency in Bristol

Instagram





Workplace | Design | Architecture