||||||||The reception. The manager’s office is next to the stairs|Glazed walls separate working spaces from the corridor|Large skylights ensure the timber-clad meeting rooms are well illuminated|The black steel of the reception desk is representative of the project’s simplicity|In its former life, Oficina was a car workshop|A black steel staircase and walkway connects the two floors|The austerity of the Campaspero stone in the director’s office seems a deliberate reaction against the greed of banks||

Editor’s picks

The world’s first high performance mask uses bio-based air filtration

Kettal presents Pavilion O to solve post-pandemic office needs

Mercuryo’s modern Moscow office shows why the future of work is hybrid

Triple Ferraz is Spain’s first net-zero coworking and events space

Forecasting the future of workplace restaurants

Ones to Watch: Micaela Sharp Design

Coworking space provider LABS unveils new workplace and lifestyle destination Victoria House

Fabrix and pH+ sustainably transform 19th century Victorian furniture warehouse in Camden

Tarkett launches iD Inspiration range designed for circularity

Instagram





Workplace | Design | Architecture