Petra Appelhof|Petra Appelhof|Petra Appelhof|Petra Appelhof|Petra Appelhof|Petra Appelhof||Original skylights flood the reception and social space with natural light|The ground-floor hall, a multi-purpose space for lectures or socialising|IMd’s “playground”, a first-floor level linked by bridges and staircases|The opaque plastic used for walls suit the building’s industrial heritage|Spaces are unified by flashes of yellow – perfect for construction engineers|The former steelworks has retained its hangar-like appearance||
16 Jan 2012

IMd by Ector Hoogstad Architects

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Mustafa Afsaroglu of TS-DS studio on the future of homeworking

Style your workspace with these modern rugs

Ste. Marie’s Onni Group HQ prioritises movement and flexibility

Open Society Foundations’ new workspace focuses on a holistic approach to wellbeing

From the Archive: A look inside Louis Poulsen’s Copenhagen headquarters

Workplace providers must do more to support tenants in these difficult times

Studio Besau-Marguerre teams up with Vitra to design WorkLifeSpace in Hamburg’s Apartimentum

Tarkett’s iQ Surface adds to the creative flair of AD Spain’s Madrid office

The design-led hotels to bookmark for remote working in 2021

Instagram





Workplace | Design | Architecture