||||||||The Foundry in Vauxhall, south London|The zigzagging roofline of the new extension echoes the factory’s original look|The layout includes smaller open-plan offices alongside communal facilities|New materials – concrete and timber – contrast with patinated brickwork|Architecture 00 collaborated with the Alliance for Inclusive Education to ensure the building’s accessibility|A deck with mesh fencing provides secure outside space; there are also publicly accessed roof terraces|Generous glazing on the ground floor is the material embodiment of the concept of an open, inclusive space||
19 May 2015

London’s finest: The Foundry by Architecture 00

Words by Dominic Lutyens

Editor’s picks

MoreySmith Design Clockwise’s Latest Flexible Workspace in the Historic Generator Building

Biophilic design and a sustainable approach to reuse define a new shared workspace in London

Hello Wood creates a collection of boulder-like cabins in the Hungarian countryside

Feel Good Friday: The impact of prioritising our wellbeing on our creativity

MullenLowe Group’s new airy reception and cafe

Feel Good Friday: The new green age of workplace design

5 tips on creating a dog-friendly workplace

Scandi Style: 3 easy hacks to organise your desk

6 garden offices for working from home

Instagram





Workplace | Design | Architecture