Vanessa Larrere|Vanessa Larrere|Vanessa Larrere|Vanessa Larrere|Vanessa Larrere||Inspired by pine forests|A large open-plan meeting space occupies the majority of the first floor|Storage is built in to the length of the wall so as not to block sightines|A limited palette of wood, stone and sand-coloured walls keep it simple|The building’s timber skeleton||
13 Apr 2012

VL Office’s agricultural chic

Words by Laura Snoad

Editor’s picks

Very Good & Proper launches latest collection for homeworking

Batek Architekten completes new flagship store of CBD brand VAAY in Berlin

BIG gives form to the future with its latest book release

At FOLIE, Studio KO bring the French Riviera to London

Get cosy in Kokoro, a modular system for any environment

GroupM’s sleek new HQ

Inside the Berlin offices where industrial concrete meets unexpected colour

Why design is the secret weapon for a calm workplace post-lockdown

7 highlights from Dubai Design Week 2020

Instagram





Workplace | Design | Architecture