||||||||Unilever’s award-winning riverside office|On the banks of the River Elbe|Glazing is protected from high winds by single layer of ETFE film, which wraps around the entire building|Terraced areas and steps provide a place for tourists and locals to perch during the summer months|A series of walkways span the atrium, providing a direct route between different departments|LED ‘light rings’ fill the atrium: each incorporates light-diffusing prisms that reflect sunlight into the office space|A diagram demonstrating how the heating and ventilation system works||
20 Jan 2010

Unilever HQ by Behnisch Architekten

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Organic Colours: A new workspace by Hawkins\Brown in Southampton for Castleforge

Q&A: Franquibel Lima, VP Global Head of Studios at WeWork, shares his insights on the Future of Work

Woven Image introduces Fuji – acoustic ceiling tiles that sound as good as they look

Trifle* design a new creative hub to house their own studio and showroom for Floor_Story

How I Dream: Studio Noun transforms tech firm CVmaker’s Amsterdam HQ into a vibrant art-filled space

OEO designs a lifestyle office – a new HQ & flagship store for Danish cycling brand Pas Normal Studios

Café Constance: designed by local firm Atelier Zébulon Perron for Les Grands Ballets Canadiens

Pedrali at Orgatec – New visions of work interpreted by the Italian company

Sit Down: 5 tips on choosing the perfect home office chair by Lee Jones

Instagram





OnOffice | Design at work