Allan Murray Architects||||||The handsome sandstone facade is punctuated by large rectangular windows that wrap around the corners of the building|Allan Murray Architects’ Cube|Suspended cuboid meeting rooms project into the central atrium and give the Cube its name|The ancient bastions on Calton Hill as seen from the terraces of the fourth and fifth floor|Conceptual sketch by Allan Murray Architects. Note the cobbled path allowing the public to cut through the back of the building||

Editor’s picks

Design London makes its LDF debut

Four insights from the workplace of the future

5 ways houseplants support health and wellbeing at work

The most productive colours to paint your home working space

At Work With: Here Design on Beautility

Studio Indigo completes eclectic office interior designed with creativity and wellbeing in mind

Octaevo explores the wonders of the Mediterranean with its collection of thoughtful design objects and stationery

Stuttgart-based design studio Ippolito Fleitz Group creates an inspiring space for working at this vibrant HQ

Holistic architect brings harmony to the workplace with new book

Instagram





Workplace | Design | Architecture