Peter Cook|Peter Cook|Peter Cook||The undulating roof echoes Salisbury Plain’s gently contoured landscape|Pixelated patterns in the canopy will cast dappled shadows|Amenity space, like the cafe, is split from the exhibition area||
26 Feb 2014

Stonehenge visitor’s centre

Words by James McLachlan

Editor’s picks

Reinventing tradition in a bright, minimal Berlin workspace

Enorme Studio revamps Madrid office for Xeito Investments

The Montana Free shelving system receives a vibrant update by Tekla Evelina Severin

A new interior design platform for revolutionary projects

Holloway Li create Joshua Tree-inspired co-working space at South London hotel

Practise what you preach: NJ+ Architects designs its own office in São Paulo

USM debut their Haller collection on BIMobject

Arper unveils new collections at London Design Festival

Snøhetta completes verdant, timber office project in Austria

Instagram


Workplace | Design | Architecture